FDBRO PRO aktív szénszűrős sport maszk

26 990 Ft

Az FDBRO PRO egy aktív szénszűrős sport maszk, melynek edzés közbeni használatával növelheted az állóképességed és sportteljesítményed. 

Számos profi sportoló használja a maszkot felkészülései során, többek között Hosszú Katinka és Cseh Laci is, de rengeteg amatőr futó, atléta, triatlonos és kerékpáros is használja, a teljesítményük javítása érdekében.

Mindemellett a sport maszkoknak van egy kevesek által ismert előnye, amit a profik és edzőik ismernek, azonban a köztudatban kevésbé ismert információ:

Az edzőmaszkok segítségével nemcsak jobban fogod bírni szusszal az edzéseket, de a helyes használatával akár kevesebb edzéssel is ugyanolyan jó eredményeket érhetsz el. Ki ne akarná, hogy a kitűzött célok, amikért korábban vérrel és verejtékkel kellett megküzdeni mostantól sokkal könnyebben elérhetőek legyenek?

Az FDBRO PRO aktív szénszűrős sport maszk 12 fokozattal rendelkezik, így kezdő, illetve profi sportolók céljainak elérését is képes segíteni és nem kell levenned ahhoz, hogy a nehézségi fokozatokat váltogathasd.

Sport maszk előnyök:

 • Helyes használat mellett állóképesség és teljesítmény növelő hatása van
 • Gyorsítja a regenerációt
 • Segít elérni könnyebben céljaidat (legyen akár izomépítés, kondicíó javítás vagy az áhított beach body)
Vásárlói visszajelzések

A szállítás teljesen ingyenes. A megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül már meg is kapod.

Hiszünk a minőségben, ezért a termékeinkre 100%-os garanciát vállalunk 30 napig!

Biztonságos fizetés, hazai raktárkészlet, és magyar nyelvű támogatás, hogy a rendeléseddel maximálisan elégedett lehess!

Javítja az állóképességed

A jobb légzés javítja az állóképességet.

Jobban fogod bírni az edzéseket

Ha jobb az állóképességed, akkor az edzéseket is jobb bírod.

Hatékonyabb sportolást biztosít

Nemcsak jobban fogod bírni szusszal az edzéseket, de az edzőmaszk helyes használatával akár kevesebb edzéssel is ugyanolyan jó eredményeket érhetsz el.

Kiszűri a levegőből a káros anyagokat

Háromrétegű szénszűrője nagymértékben megszűri a levegőt a káros anyagoktól.

Javítja az állóképességed

A jobb légzés javítja az állóképességet.

Jobban fogod bírni az edzéseket

Ha jobb az állóképességed, akkor az edzéseket is jobb bírod .

Hatékonyabb sportolást biztosít

Nemcsak jobban fogod bírni szusszal az edzéseket, de az edzőmaszk helyes használatával akár kevesebb edzéssel is ugyanolyan jó eredményeket érhetsz el.

Kiszűri a levegőből a káros anyagokat

Háromrétegű szénszűrője nagymértékben megszűri a levegőt a káros anyagoktól.

Hogyan működik az aktívszenes szűrő?

Az aktívszén oxigénnel kezelt faszén, és gyakorlatilag olyan, mint egy szivacs: a szénatomok közötti milliónyi apró pórus kiszűri, megköti a légszennyező anyagok részecskéit a levegőből, így tisztább levegőt lélegezhetünk be edzés közben, ami által sokat teszünk tüdőnk egészségéért. Városi környezetben kifejezetten ajánlott!

Számos tudós szerint a szennyező anyagok molekuláit a Van der Waals-erők révén köti meg a szén. Az aktív szén a legelterjedtebb módja a veszélyes és rákkeltő anyagok levegőből való kiszűrésére.

A szénszűrőnek van egy vízálló rétege, ezután következik a dupla aktívszén szövet, majd pedig egy vízszívó hatású réteg   következik.

maszk szűrőbetét

Mit kapsz pontosan, ha megrendeled?

Ők is edzőmaszkot használnak

Hosszú Katinka

Háromszoros olimpiai, hétszeres világbajnok és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónő.

Cseh Laci

Olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok, százszoros magyar bajnok úszó.

Gyakori kérdések

 • futás
 • kerékpározás
 • labdajátékok
 • crossfit, köredzés
 • erősítés, konditermi edzés
 • küzdősportok
 • evezés
 • kajak-kenu
 • tenisz
 • jégkorong
 • úszás (értelemszerűen szárazföldi edzés során)
 • stb.

Olyanoknak ajánljuk, akik rendszeresen sportolnak. Ha eddig nem mozogtál semmit, és most kezdenéd, akkor csak a későbbiekben ajánljuk az edzőmaszk használatát.

Ezen túlmenően 15-16 éves kortól ajánljuk az ésszerű használat megítélése miatt, alatta nem.

Három méretben kapható az edzőmaszk:

S – 65-70 kg alatt
M – 65-70 és 100 kg között
L – 100 kg felett

Alapvetően az arcod és fejed nagyságát kell figyelembe venned, de a súlyod egy jó tájékozódási szempont lehet. Ha az átlagosnál kisebb a fejed, válaszd az S méretet, ha az átlagosnál nagyobb, akkor az L méretet! Ha átlagos, akkor az M méretet ajánljuk.

Ha a rendelt méret mégsem passzol, jelzel nekünk, hogy kisebb vagy nagyobb volt-e a kiküldött edzőmaszk, és miután visszaküldted (a postaköltséget mi álljuk), ingyenesen küldünk egy megfelelő méretűt.

Először is illeszd a maszkot az arcodhoz a szád és az orrod fölé.

Ezután kapcsold össze a tarkódon a pántot.

Majd finoman húzd felfelé a pántot, hogy a füleidet kibújtathasd a lyukon (a képen látható módon).

Miután a maszk már biztosan rögzült az arcodon, vegyél mély levegőt, és ellenőrizd a tömítést. Nem szökhet ki levegő a maszk arcodhoz tapadó pereme alatt.

Az Fdbro edzőmaszkot nem kell levenned, hogy a nehézségi fokozatokat váltogatni tudd, ezt használat közben is megteheted.

Szemből nézve balról jobbra húzva tudod a fokozatokat növelni. 6 fokozat van, az első fokozat körülbelül 500 m-es magassági levegőt szimulál, az utolsó pedig 6000 m-est.

Ha úgy érzed, hogy nagyobb ellenállásra van szükséged, csak használd a maszk elején lévő kapcsolót / tárcsát.

Mindenképpen a fokozatosságot ajánljuk. Eleinte elég lehet 5 percig használni, majd saját szervezeted terhelhetőségétől függően fokozatosan növelheted az edzőmaszk használatának időtartamát.

Az edzőmaszk használata során fontos a fokozatosság elve, ami azt jelenti, hogy egy ENYHE légszomjat kell éreznünk a használata során.

Nem az a cél, hogy a légzőizmokat erőltetve “tépjük” a levegőt, hogy liluljon vagy megfájduljon a fejünk a légszomjtól. Ha ilyesmit tapasztalnánk, vegyünk vissza az edzés intenzitásából vagy állítsuk alacsonyabb fokozatra az edzőmaszkot, esetleg le is vehetjük.

Tehát a válasz arra a kérdésre, hogy mennyi ideig használjuk a maszkot egy nap vagy egy edzés során az, hogy ezt mindenkinek magának kell kikísérleteznie. De ha nagyon egy időtartamot kellene mondani, akkor (az első használatok után) próbáljuk ki 20-30 percig, s nézzük meg, hogy hogy bírjuk. Ezt aztán fokozatosan növelhetjük, figyelembe véve a saját szervezetünk reakcióit.

Tulajdonképpen igen, csak másképpen működik az edzőmaszk, mint a magas hegy. Az edzőmaszk kevesebb levegőt, s ezáltal kevesebb oxigént enged a szervezetbe, magaslati levegőben pedig eleve kisebb az oxigéntartalom, és a légnyomás is kisebb mint alacsonyabb területen.

Nem szükséges több ezer méter magasra felmenni, és ott több hetet edzeni. Az ilyen edzőtáborokban elért eredményeket tengerszinten is el lehet érni. Ha valaki kellő mértékben használja a maszkot, az nagyon hasonló vagy jobb hatású, mint a magashegyi edzőtáborok. (A magashegyi táborból lejőve kb. két hét alatt visszaáll a megszokott módra a sportoló, ezért is korlátozott az ilyen táborok felhasználhatósága.)

Az Fdbro maszkhoz kapsz egy hordozható kis táskát, abban tudod tárolni.

Tisztítás előtt a szénszűrős filtereket vedd ki! A fekete műanyag fedőrészt felfelé csúsztatva kiakad a kampóból, ami rögzíti, így le tudod venni a maszkról, és rombolásmentesen szét tudod szedni a maszkot. Szappannal és melegvízzel kezedet vagy szivacsot használva mosd ki főleg a maszk belső részeit!

Ha van, akkor Bacto-ex fertőtlenítő sprével fújd be mosás után.

Szilikonból és neoprénből.

A ciki nem-ciki megközelítés nem a sportolók szempontja, viszont ha fontos neked ez a szempont, akkor védd meg magad a fentebb említett tudományos magyarázatokkal, az edzőmaszkot használó élsportolókkal, de leginkább a saját eredményeiddel, amelyeket ezzel az eszközzel értél el.

Szállítási és fizetési infók

Banki átutalással előre a számlaszámunkra, valamint utánvéttel készpénzzel és bankkártyával a futárnak.

Termékeinkre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a kézbesítéstől számított 30 napon belül. Amint visszaküldted a terméket és megérkezett hozzánk, azonnal visszautaljuk a pénzt a számlaszámodra.

Megrongált terméket nem áll módunkban visszavenni.

A szállítás ingyenes, ezért nem kell külön fizetni.

A megrendeléstől számított 1-3 munkanapon belül már meg is kapod az edzőmaszkodat.

Igen, szerződött csomagszállítónk, a GLS házhoz szállítja a kívánt terméket. Előző nap e-mailben jeleznek, hogy összekészítették a csomagot, és másnap kézbesítik a csomagot. A szállítás napjának reggelén megerősítik a csomag felvételét, és tájékoztatnak a kézbesítés várható időpontjáról egy 3 órás intervallum megadásával.

Igen. A GLS futára munkanapokon 8-tól 17 óráig kézbesít. A megadott e-mail címre előző nap e-mailt küldenek, hogy összekészítették a csomagot, és másnap kézbesítik. A szállítás napjának reggelén megerősítik a csomag felvételét, és tájékoztatnak a kézbesítés várható időpontjáról egy 3 órás intervallum megadásával. Ha nem tudod átvenni csomagod, GLS futárunk 3 munkanapon keresztül megpróbálja Neked kézbesíteni.

A kézbesítést megelőző napon küldött e-mailben lehetőség van változtatni a kiszállítás címén és/vagy időpontján az e-mailben megadott linken, ha tudod, hogy ott és akkor nem fogod tudni átvenni. Kérheted a munkahelyedre is, oda is kiszállítják.