Szállítási és fizetési információk

 

Hogyan tudok fizetni?

Banki átutalással előre a számlaszámunkra, valamint utánvéttel készpénzzel és bankkártyával a futárnak.

Van-e pénzvisszafizetési garancia?

Termékeinkre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a kézbesítéstől számított 30 napon belül. Amint visszaküldted a terméket és megérkezett hozzánk, azonnal visszautaljuk a pénzt a számlaszámodra.

Megrongált terméket nem áll módunkban visszavenni.

Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítás ingyenes, ezért nem kell külön fizetni.

Mennyi a szállítási idő?

A megrendeléstől számított 1-3 munkanapon belül már meg is kapod az edzőmaszkodat.

Van-e házhoz szállítási lehetőség?

Igen, szerződött csomagszállítónk, a GLS házhoz szállítja a kívánt terméket. Előző nap e-mailben jeleznek, hogy összekészítették a csomagot, és másnap kézbesítik a csomagot. A szállítás napjának reggelén megerősítik a csomag felvételét, és tájékoztatnak a kézbesítés várható időpontjáról egy 3 órás intervallum megadásával.

Jeleznek-e, hogy mikor érkezik meg pontosan a termék?

Igen. A GLS futára munkanapokon 8-tól 17 óráig kézbesít. A megadott e-mail címre előző nap e-mailt küldenek, hogy összekészítették a csomagot, és másnap kézbesítik. A szállítás napjának reggelén megerősítik a csomag felvételét, és tájékoztatnak a kézbesítés várható időpontjáról egy 3 órás intervallum megadásával. Ha nem tudod átvenni csomagod, GLS futárunk 3 munkanapon keresztül megpróbálja Neked kézbesíteni.

A kézbesítést megelőző napon küldött e-mailben lehetőség van változtatni a kiszállítás címén és/vagy időpontján az e-mailben megadott linken, ha tudod, hogy ott és akkor nem fogod tudni átvenni. Kérheted a munkahelyedre is, oda is kiszállítják.

RÓLUNK

Profi edzőmaszkok a profiknak.

PARTNEREINK

Rendelésed házhozszállításáról vagy csomagpontba szállításáról a GLS futárszolgálata gondoskodik.